Noise

noisenoisenoisenoisenoise
Published on March 5, 2015 at 6:00 by

4 Comments

 • Oh heerlijk, Ellen!

  Vandaag suggereerde LinkedIN dat we zouden ‘connecten’. Leek me wat brutaal, maar daardoor heb ik je on line nog eens opgezocht. Vroeger volgde ik al gefascineerd al het lfs dat je de wereld instuurde. Vooral die prachtige flashwerkjes in voor mij een cryptische context. En nu zie ik dat je je oude kunst weer hebt opgepakt. Je maakt geschiedenis, maar ik betwijfel of je dat zelf merkt of nog meemaakt.

  In ieder geval ben ik blij. Dus: lfs!

  • Ellen says:

   Dank Harry!

   Alleen, ik hoop het wel zelf te merken en mee te maken. Maar dat ligt natuurlijk niet bij mij.

   Ben wel heel blij dat ik weer ben begonnen!

 • Steef says:

  Hoe is het met je?
  x Steef

  • Ellen says:

   Met mij gaat het goed. Ik leef eindelijk het leven zoals ik het wil.Geld is wel een probleem. Jammer genoeg.Ik hoop dat dat binnenkort wordt opgelost!

   lfs, Ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.